Šetřete si ruce

V dnešní době je myčka nádobí základním vybavením kuchyně. Umývání nádobí není oblíbená činnost a myčka tento problém hravě vyřeší. Nádobí jen naskládáme do myčky a po skončení mytí čisté nádobí uklidíme na své místo.
Prvním kritériem pro výběr myčky je velikost prostoru, do kterého má být vsazena. Máme na výběr dvě velikosti. Větší má šířku 60 cm a pro malé domácnosti 45 cm. Nejvýhodnější je 60 centimetrová, která má v podstatě čtvercový půdorys a stříkající rameno, které je umístěno uprostřed myčky, perfektně dosáhne do všech koutů.
čisté nádobí
Můžeme si vybrat vestavěnou, podstavnou nebo volně stojící myčku nádobí. Vestavěná myčka perfektně splyne s naší kuchyní. Podstavnou myčku můžeme umístit do každé kuchyňské linky. Má možnost odmontování horní desky a díky tomu ji můžeme vsadit pod jakoukoliv kuchyňskou pracovní desku. Volně stojící myčku můžeme umístit kamkoliv, kde je přívod vody a elektřiny. Co se týká programů a konstrukce se od sebe nijak neliší. Pokud máme děti, bude se nám hoditdětská pojistka.
tablety do myčky
Běžné základní programy:
· Předmytí využijeme tehdy, když máme málo nádobí, bude v myčce několik dní a nevyplatí se pustit celý program.
· Program na jemné do 40°C
· Rychlý Eco program na méně ušpiněné nádobí 50°C
· Běžný program 65°C
· Intenzivní program pro odstranění silných nečistot 70°C
Volba programu závisí od druhu nádobí, jeho množství, popřípadě stavu jídla. Doplňkovým programem může být mytí jen poloviny myčky. Každá myčka má horní a dolní koš se svým ostřikovacím ramenem.
Energetická spotřeba je určitě jedna z věcí, která by nás měla zajímat. Pokud se rozhodneme pro energeticky méně náročný spotřebič, určitě nebudeme litovat. Pořizovací investice sice bude vyšší, ale při nižší spotřebě energie se nám brzy vrátí.
čisté skleničky
Myčka je velmi dobrý pomocník, ale ne všechno nádobí do ní můžeme dát. Nedoporučuje se dávat do myčky nádobí ze dřeva – prkénka, příbory s dřevěným držadlem, dekorované sklenice a porcelán, plasty citlivé na horkou vodu, měděné, cínové a hliníkové nádobí. Může se stát, že skleněné nádoby a sklenice myté v myčce časem budou zakalené. Proto si raději kupujeme nádobí vhodné do myčky.
S koupí myčky možná dostaneme jako dárek pár tablet na mytí k vyzkoušení. Je jen na nás, jestli u nich zůstaneme, nebo vyzkoušíme i jinou značku, případně eco tablety bez chemie. Neměli bychom zapomenout koupit speciální sůl do myčky.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

CategoriesNákupy